Magazin

Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive, 18 plicuri, 12% concentratie, tratament albirea dintilor

339,99 lei

SKU: CRST-S-S15-18p Categorii: ,

Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive: Tratamentul Delicat pentru Albirea Dinților

Descoperă zâmbetul tău strălucitor cu Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive, soluția perfectă pentru un tratament delicat de albire a dinților. Aceste benzi inovatoare sunt special concepute pentru persoanele cu dinți sensibili, oferind rezultate vizibile și de durată fără disconfort.

Avantajele Benzilor Crest 3D Whitestrips Sensitive

  1. Albire Delicată: Benziile Crest 3D Whitestrips Sensitive sunt formulate pentru a oferi o albire eficientă, dar blândă, eliminând petele de pe dinți fără a provoca sensibilitate suplimentară.
  2. Ușor de Utilizat: Designul ergonomic al benzilor asigură o aplicare simplă și o potrivire perfectă pe suprafața dinților, garantând o distribuție uniformă a gelului pentru un tratament eficient de albire a dinților.
  3. Rezultate de Durată: Bucură-te de un zâmbet alb și strălucitor pe termen lung. Benzile Crest 3D Whitestrips Sensitive oferă efecte durabile, reducând necesitatea tratamentelor repetate frecvent.
  4. Siguranță și Confort: Aceste benzi sunt formulate pentru a fi blânde cu smalțul dentar, oferind un tratament sigur și confortabil pentru dinții sensibili.

Cum Funcționează Tratamentul cu Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive

Tratamentul cu Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive este simplu și eficient. Fiecare bandă este impregnată cu un gel special conceput pentru dinți sensibili, care pătrunde adânc în smalț pentru a elimina petele. Aplică benzile zilnic, timp de 30 de minute, pentru a obține un zâmbet mai alb și mai strălucitor fără disconfort.

Recomandări pentru Utilizare

  • Curăță Dinții Înainte de Aplicare: Asigură-te că dinții tăi sunt curați și uscați pentru a permite benzilor să adere perfect și să funcționeze eficient.
  • Evită Alimentele și Băuturile Colorate: Pe durata tratamentului, evită consumul de alimente și băuturi care pot colora dinții, cum ar fi cafeaua și vinul roșu.
  • Respectă Instrucțiunile: Urmează cu atenție instrucțiunile producătorului pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

De Ce Să Alegi Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive?

Optând pentru Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive, alegi un tratament eficient și delicat pentru albirea dinților. Aceste benzi oferă un echilibru perfect între performanță și confort, fiind soluția ideală pentru persoanele cu dinți sensibili care doresc un zâmbet mai alb fără a vizita dentistul.

Pentru un zâmbet strălucitor și încrezător, începe astăzi tratamentul cu Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive și descoperă puterea unui zâmbet impecabil!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Benzi Crest 3D Whitestrips Sensitive, 18 plicuri, 12% concentratie, tratament albirea dintilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Greutate 0,05 kg
Dimensiuni 4 × 1 × 7 cm
Brand

Continut pachet

1 x cutie originala, 18 x benzi albire Crest 3D Sensitive

Producator

Procter & Gamble

Set

Nu