Informatii despre livrare

Politica de livrare

Aceasta paginase refera la comenzile efectuate in tara (RO). Scopul politicii de expediere este sa va asiguram ca sunteti informati cu privire la normele si procedurile de expediere. Efectuand o comanda din acest magazin, sunteti de acord cu regulile de expediere si continutul acestei politici.

Toate articolele sunt trimise si vandute direct din stocul nostru.

Taxele de expediere

  • Taxa de expediere prin Sameday la usa (Livrare Curier) se ridica la 14,99 LEI, valabila in toata tara, fara costuri aditionale.
  • Taxa de expediere prin Sameday Easybox (Livrare EasyBox) este de 7,99 LEI, in toata tara, fara costuri aditionale.
  • Asiguram transport gratuit pentru comenzile cu valoare peste 150 LEI.

Durata de procesare si tranzit a coletelor

  • Timpul necesar pentru procesarea comenzilor si predarea lor curierului este de 1 – 2 zile lucratoare (de luni pana vineri).
  • Coletelor le trebuie in general 2 – 4 zile lucratoare pentru tranzit, avand in vedere zilele lucratoare (de luni pana vineri).
  • Livrarile sunt efectuate de luni pana vineri, iar ultima comanda inregistrata va fi la ora 15:00 (3:00 PM, ora Romaniei).

Furnizorii de servicii de livrare

Sameday

Urmarirea si primirea coletului

Va vom notifica prin email cu privire la expedierea comenzii dumneavoastra imediat ce aceasta a fost preluata de curier. Aceste mesaje vor contine si numarul de urmarire al coletului si link-ul catre site-ul companiei de curierat, impreuna cu o estimare a datei de livrare.

Modificarea adresei de livrare

Adresa de livrare nu poate fi modificata dupa ce coletul a intrat in tranzit. Daca doriti sa schimbati adresa de livrare a comenzii, va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii la adresa de email contact@benzicrestsua.ro.

Anularea comenzii

Daca va razganditi inainte de primirea comenzii, acceptam anularea acesteia in orice moment pana cand comanda este preluata de curier. Va rugam sa consultati si politica noastra de retur.

Coletul deteriorat in tranzit

Daca coletul dumneavoastra a suferit deteriorari in timpul tranzitului, va rugam, daca este posibil, sa refuzati coletul in fata curierului si sa ne contactati utilizand informatiile din sectiunea de contact. Daca coletul a fost livrat fara prezenta dumneavoastra, va rugam sa ne contactati urmand instructiunile de mai jos:

Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de expediere, nu ezitati sa ne contactati folosind detaliile de mai jos:

Telefon: +40 750418333

Email: contact@benzicrestsua.ro

Adresa: Aleea Cetatuia 4, bloc M22, scara 4, apartament 222, 060834, Bucuresti, Romania