Politica de retur si rambursare

Cum si cand se solicita returul de catre client?

Dupa primirea comenzii, ai un termen de 14 zile calendaristice pentru a decide daca produsul corespunde asteptarilor tale. In cazul in care doresti sa returnezi anumite articole din comanda ta, te rugam sa completezi formularul de retur disponibil.

Dupa ce ai completat si trimis formularul de retur sau notificarea privind intentia ta de a returna produsele, noi, la benzicrestsua.ro, vom trimite gratuit un curier partener de la Sameday sa ridice coletul pe care doresti sa-l returnezi si sa-l expedieze catre noi.

Cand incepe sa curga termenul de 14 zile pentru client?

Termenul de 14 zile incepe sa curga pentru client din momentul in care coletul a ajuns in posesia acestuia.

Rambursarea sumei achitate

Te vom informa imediat ce am primit si verificat produsul returnat si iti vom comunica cand returul a fost acceptat.

Daca returul este acceptat, suma achitata va fi restituita prin transfer bancar.

DIGITALEASE SOLUTIONS S.R.L. se obliga sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise prin e-mail la adresa contact@benzicrestsua.ro completata de catre client.

Contravaloarea produselor returnate si a transportului va fi rambursata de vanzator in contul indicat de clientul care returneaza in 14 zile de la primirea produsului returnat.

Daca au trecut mai mult de 14 zile calendaristice de cand returul tau a fost acceptat, te rugam sa ne contactezi la contact@benzicrestsua.ro

In formularul de retur/notificarea scrisa vor fi completate datele si contul bancar al celui care solicita returul.

Formularul de retur disponibil pe site este doar un model. Conform legislatiei, clientul are dreptul sa se retraga din contract printr-o declaratie clara, folosind orice metoda preferata, cum ar fi e-mail, posta, verbal etc.

  • NU exista taxe suplimentare in cazul unui retur.
  • NU se percepe taxa de restocare.
  • NU se suporta costul transportului returului pentru produsele defecte.
  • NU se suporta costul transportului returului in cazul in care clientul a comandat gresit sau a primit produsul gresit.

Costul transportului returului este suportat in totalitate de noi, DIGITALEASE SOLUTIONS SRL, cei care administreaza site-ul benzicrestsua.ro

Criterii pentru retur:

Produsul trebuie sa se afle intr-o stare neutilizata, nedeschisa si neafectata, fiind apt pentru revanzare – in mod obligatoriu, trebuie returnat sigilat din considerente legate de protectia sanatatii sau igiena. Produsele achizitionate trebuie sa se prezinte in aceeasi stare ca la momentul achizitionarii sau primirii lor, inclusiv pastrarea ambalajelor in stare intacta. In cazul articolelor de ingrijire personala sau produselor de igiena personala, acestea nu pot fi returnate daca au fost desigilate sau utilizate o singura data, cum ar fi pasta de dinti, samponul, etc. conform articolului 16, litera e, din Ordonanta 34/2014. Returnarea trebuie sa includa atat etichetele, cat si documentele originale cu care au fost expediate.

Cumparatorul are posibilitatea sa renunte la produsele achizitionate din magazinul online benzicrestsua.ro fara a fi necesar sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.

Rambursarea sau inlocuirea unui produs

In situatia in care a fost livrat un alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalezi incidentul vanzatorului pentru a rezolva problema. Daca produsul nu este disponibil, cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.

De asemenea, in cazul in care clientul a comandat produsul gresit, acesta poate opta pentru schimbarea acestuia cu produsul corect.

Daca ai si alte intrebari, ne poti contacta prin urmatoarele metode:

Telefon: +40 750418333

Email: contact@benzicrestsua.ro

Adresa: Aleea Cetatuia 4, bloc M22, scara 4, apartament 222, 060834, Bucuresti, Romania

Program: Luni-Sambata: 8:00 – 20:00