Magazin

Benzi Crest 3D Classic White, 10 plicuri, 6% concentrație, tratament pentru albirea dinților

  • Tratament complet 10 plicuri (20 de benzi) – contine cutie
  • Tratament partial 5 plicuri (10 benzi) – fara cutie
  • Tratament partial 1 plic (2 benzi) – fara cutie

144,99 lei

SKU: CRST-S-CW-10p Categorii: ,

Descoperă o nouă strălucire a zâmbetului cu Benzi Crest 3D Classic White

Visezi la un zâmbet hollywoodian? Acum îți poți îndeplini visul și obține acea strălucire de invidiat chiar la tine acasă, cu Benzile Crest 3D Classic White. Aceste benzi revoluționare sunt îmbibate cu gel albitor ce penetrează în profunzime pentru a îndepărta petele interioare.

Beneficii cheie:

  • Efect vizibil în doar 3 zile
  • Reducerea sensibilității dinților
  • Confort sporit
  • Simplu de utilizat acasă
  • Nu necesită aparatură specială

Tehnologii avansate:

✅ Peroxid de hidrogen 6% – substanță albitoare puternică
✅ Formulă flexibilă 3D – se adaptează perfect pe dinți
✅ Agenți calmanți – reduc sensibilitatea dinților

Ingrediente active:

* Peroxid de hidrogen 6%
* Glicerină
* Agenți de condiționare
* Arome mentolate
* Apă deionizată
* Agenți gelificanți

Comoditatea tratamentului acasă

Tratamentul cu Benzi Crest 3D Classic White este simplu și comod de realizat acasă. Nu necesită aparatură specială sau deplasări la medicul stomatolog. Pur și simplu aplici benzile flexibile pe dinți timp de 30 minute pe zi.

Eficiența peroxidului de hidrogen în albirea profundă

Datorită concentrației de 6%, peroxidul de hidrogen pătrunde în interiorul dinților și distruge moleculele de pigment care cauzează petele întunecate. Astfel, elimină eficient petele interioare.

Confortul benzii subțiri și adaptabile

Tehnologia 3D formează o peliculă subțire, flexibilă, ce se mulează perfect pe dinți. Acest lucru asigură un contact prelungit cu gelul albitor pentru o acțiune rapidă.

Reducerea sensibilității cu agenți calmanți

Benzile conțin agenți calmanți ce creează o barieră protectoare pe dinți, reducând sensibilitatea. Astfel, procesul de albire este confortabil.

Albire rapidă și eficientă în 30 minute pe zi

Procesul de albire este rapid, eficient și confortabil. În doar 30 de minute pe zi, vei observa o schimbare vizibilă a nuanței dinților începând cu a treia zi de utilizare. Nu este nevoie de echipament special sau deplasări la medicul stomatolog. Pur și simplu aplici benzile acasă pentru a obține un zâmbet hollywoodian.

Efect puternic de albire cu peroxid 6%

Printre beneficiile esențiale se numără efectul rapid, reducerea sensibilității dinților și confortul sporit. Peroxidul de hidrogen 6% asigură putere mare de albire pentru îndepărtarea petelor profunde. Iar formula flexibilă 3D permite contact prelungit cu gelul albitor. Agenții calmanți creează o barieră protectoare, reducând sensibilitatea.

Confort superior cu banda subțire 3D

În doar câteva zile vei putea zâmbi încrezător, mândru de noul tău zâmbet luminos. Benzile Crest 3D Classic White îți dezvăluie potențialul ascuns al frumuseții dinților tăi. Pentru un rezultat garantat, folosește zilnic această tehnologie revoluționară de albire. Visul tău de a avea un zâmbet strălucitor este acum la îndemâna ta!

Dezvăluie frumusețea naturală a zâmbetului cu Benzile Crest 3D Classic White! În doar câteva zile vei putea zâmbi încrezător cu o dantură vizibil mai strălucitoare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Benzi Crest 3D Classic White, 10 plicuri, 6% concentrație, tratament pentru albirea dinților”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Greutate 0,05 kg
Dimensiuni 4 × 1 × 7 cm
Brand

Continut pachet

1 x cutie originala, 10 x plicuri benzi crest 3d classic white

Producator

Procter & Gamble

Set

Nu