Magazin

Benzi Crest 3D Classic White, 5 plicuri, 6% concentrație, albirea dinților acasă.

  • Tratament complet 10 plicuri (20 de benzi) – contine cutie
  • Tratament partial 5 plicuri (10 benzi) – fara cutie
  • Tratament partial 1 plic (2 benzi) – fara cutie

79,99 lei

SKU: CRST-S-CW-5p Categorii: ,

Dezvăluiți o nouă strălucire a zâmbetului cu Benzile Crest 3D Classic White

Visul tău este să ai un zâmbet de vedetă de cinema, ultra luminos și atrăgător? Ei bine, acum îți poți îndeplini această dorință și poți obține acel zâmbet de invidiat chiar în confortul casei tale! Secretul constă în utilizarea Benzilor Crest 3D Classic White, o inovație revoluționară în tehnologia de albire a dinților.

Aceste benzi confortabile sunt îmbibate cu un gel pe bază de peroxid de hidrogen 6%, o substanță albitorare foarte eficientă. Ajungând în contact cu smalțul dinților, peroxidul de hidrogen pătrunde în profunzime și distruge moleculele de pigment care provoacă petele întunecate în interiorul dinților. Rezultatul este îndepărtarea completă a petelor interioare și dezvăluirea unei nuanțe mai luminoase, mai aproape de albul natural al dinților.

Tehnologia 3D permite adaptarea perfectă a benzii flexibile pe dinți

Tehnologia 3D este un alt element cheie al acestui sistem revoluționar de albire. Ea permite realizarea unor benzi subțiri, foarte flexibile, ce se adaptează perfect pe suprafața dinților. Astfel, se asigură un contact prelungit și uniform între gelul albitor și smalț, ceea ce duce la o acțiune rapidă și eficientă.

Peroxidul 6% penetrează în profunzime pentru albire puternică

Peroxidul de hidrogen 6% are o concentrație ridicată ce îi conferă putere mare de albire, penetrând în interiorul dinților pentru eliminarea petelor profunde. Distruge eficient moleculele de pigment care cauzează culoarea întunecată.

Agenții calmanți reduc sensibilitatea în timpul albirii

Benzile conțin agenți calmanți ce formează un strat protector pe suprafața dinților, reducând sensibilitatea. Astfel, procesul de albire este confortabil.

Rezultate rapide chiar din a treia zi de utilizare

Datorită designului inovator și ingredientelor active puternice, benzile Crest 3D Classic White oferă rezultate vizibile încă din primele 3 zile de utilizare zilnică. Nu trebuie să aștepți săptămâni pentru un zâmbet mai luminos!

Utilizare simplă și comodă acasă

Cea mai mare parte a procesului se desfășoară comod acasă. Doar aplici benzile flexibile pe dinți timp de 30 minute pe zi, fără nevoie de aparatură specială sau deplasări.
Tehnologia 3D este un alt element cheie al acestui sistem revoluționar de albire. Ea permite realizarea unor benzi subțiri, foarte flexibile, ce se adaptează perfect pe suprafața dinților. Astfel, se asigură un contact prelungit și uniform între gelul albitor și smalț, ceea ce duce la o acțiune rapidă și eficientă. În doar 30 de minute de utilizare zilnică, vei observa deja o schimbare semnificativă a nuanței dinților începând din a treia zi.

Procesul de albire cu Benzile Crest 3D Classic White este unul rapid, eficient și confortabil. Principalul beneficiu este viteza rezultatelor – în doar 3 zile vei vedea diferențe notabile ale nuanței dinților, cu eliminarea treptată a petelor întunecate. În plus, nu necesită niciun echipament special sau deplasări la medicul stomatolog. Pur și simplu aplici benzile flexibile pe dinți în intimitatea casei tale.

Un alt atu important este creșterea confortului în timpul albirii. Benzile au o formulă cu agenți calmanți ce creează o barieră protectoare pe suprafața dinților, reducând sensibilitatea. De asemenea, datorită designului subțire și adaptabil, benzile nu produc iritații ale gingiilor. Peroxidul de hidrogen 6% asigură o putere mare de albire pentru eliminarea rapidă a petelor rebele.

Beneficii cheie:

  • Rezultate rapide – în doar 3 zile
  • Confort sporit
  • Utilizare simplă acasă
  • Eficiență mare – peroxid 6%
  • Reduce sensibilitatea

Avantaje tehnologie 3D:

+ Benzi subțiri, flexibile
+ Adaptare perfectă pe dinți
+ Contact prelungit cu gelul albitor
+ Acțiune rapidă de albire

Modalitate de utilizare:

– Aplică benzile pe dinți
– Menține 30 minute
– Clătește cu apă după înlăturare
– Aplică zilnic pentru efect maxim

Ingrediente active:

* Peroxid de hidrogen 6%
* Apă deionizată
* Agenți de condiționare
* Arome mentolate

În doar câteva zile te vei putea bucura de un nou zâmbet, cu nuanțe vizibil mai strălucitoare și deschise. Vei putea zâmbi cu încredere și vei fi pregătit pentru un nou început. Benzile Crest 3D Classic White îți vor dezvălui adevăratul potențial al frumuseții dinților tăi. Pentru un efect maxim, aplică zilnic timp de 30 minute această tehnologie performantă de albire. Îți vei putea etala în curând zâmbetul hollywoodian mult râvnit!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Benzi Crest 3D Classic White, 5 plicuri, 6% concentrație, albirea dinților acasă.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Greutate 0,05 kg
Dimensiuni 4 × 1 × 7 cm
Brand

Continut pachet

5 x plicuri benzi crest 3d classic white

Producator

Procter & Gamble

Set

Nu