Magazin

Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright, 21 plicuri, 16% concentratie, tratament albirea dintilor

424,99 lei

SKU: CRST-S-SB-28-21p Categorii: ,

Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright: Tratament Avansat pentru Albirea Dintilor

Obținerea unui zâmbet strălucitor și alb a devenit mai ușor ca niciodată cu Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright. Acest tratament inovator pentru albirea dinților utilizează tehnologia avansată pentru a oferi rezultate vizibile și durabile, chiar din confortul casei tale.

Beneficiile Utilizării Benzilor Crest 3D Whitestrips Supreme Bright

  1. Eficacitate Ridicată: Datorită formulei sale unice, benziile Crest 3D Whitestrips Supreme Bright îndepărtează petele cauzate de cafea, vin roșu și fumat, oferindu-ți un zâmbet mai alb cu până la 25 de ori mai eficient decât alte tratamente de albire.
  2. Ușor de Utilizat: Designul ergonomic al benzilor le face ușor de aplicat, asigurând o potrivire perfectă pe suprafața dinților și oferind un tratament uniform de albire a dinților.
  3. Rezultate Durabile: Rezultatele sunt de lungă durată, menținându-ți dinții albi și strălucitori pentru perioade extinse, reducând astfel necesitatea de a repeta tratamentul des.
  4. Siguranță și Confort: Aceste benzi sunt formulate pentru a fi blânde cu smalțul dentar, asigurându-ți un tratament sigur și confortabil, fără sensibilitate excesivă.

Cum Funcționează Tratamentul cu Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright

Tratamentul cu Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright este simplu și eficient. Fiecare bandă este impregnată cu un gel puternic pe bază de peroxid, care pătrunde adânc în smalț pentru a elimina petele vechi. Aplicarea este recomandată zilnic, timp de 30 de minute, pe o perioadă de două săptămâni, pentru a obține rezultatele optime.

Recomandări pentru Utilizare

  • Curăță dinții înainte de aplicare: Asigură-te că dinții tăi sunt curați și uscați pentru a permite benzilor să adere perfect.
  • Evită consumul de alimente și băuturi colorate: Pe durata tratamentului, limitează consumul de alimente și băuturi care pot colora dinții, precum cafeaua sau vinul roșu.
  • Folosește regulat: Pentru cele mai bune rezultate, urmează tratamentul conform instrucțiunilor producătorului.

De Ce Să Alegi Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright?

Alegerea Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright pentru tratamentul de albire a dinților este una inteligentă datorită eficacității dovedite și ușurinței de utilizare. În comparație cu alte metode de albire, aceste benzi oferă un echilibru perfect între performanță și accesibilitate.

Pentru un zâmbet impecabil și încrezător, începe astăzi tratamentul cu Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright și descoperă puterea unui zâmbet cu adevărat strălucitor!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Benzi Crest 3D Whitestrips Supreme Bright, 21 plicuri, 16% concentratie, tratament albirea dintilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Greutate 0,05 kg
Dimensiuni 4 × 1 × 7 cm
Brand

Continut pachet

1 x cutie originala, 21 x benzi albire Crest Supreme Bright

Producator

Procter & Gamble

Set

Nu