Magazin

Benzi Crest 3D White Supreme Bright, 7 plicuri, 16% concentratie, tratament albire dinti

159,99 lei

SKU: CRST-S-SB-28-7p Categorii: ,

Benzi Crest 3D White Supreme Bright: Tratamentul Ideal pentru Albirea Dinților

Redă-ți strălucirea zâmbetului cu Benzi Crest 3D White Supreme Bright, tratamentul perfect pentru albirea dinților. Cu ajutorul tehnologiei avansate, aceste benzi oferă rezultate remarcabile, direct din confortul casei tale.

Avantajele Benzilor Crest 3D White Supreme Bright

  1. Albire Eficientă: Formulate special, benziile Crest 3D White Supreme Bright elimină petele dificile de pe dinți, cum ar fi cele cauzate de cafea, vin roșu și tutun, oferindu-ți un zâmbet vizibil mai alb și mai strălucitor.
  2. Aplicare Simplă: Designul ergonomic al benzilor facilitează o aplicare ușoară și o potrivire perfectă pe suprafața dinților, garantând un tratament uniform de albire a dinților.
  3. Rezultate Durabile: Efectele pe termen lung ale benzilor Crest 3D White Supreme Bright îți permit să te bucuri de un zâmbet alb și strălucitor pentru mult timp, fără a necesita tratamente frecvente.
  4. Siguranță și Confort: Aceste benzi sunt blânde cu smalțul dentar, asigurând un tratament sigur și confortabil, minimizând riscul de sensibilitate dentară.

Cum Funcționează Tratamentul cu Benzi Crest 3D White Supreme Bright

Tratamentul cu Benzi Crest 3D White Supreme Bright este simplu și eficient. Fiecare bandă este impregnată cu un gel pe bază de peroxid, care pătrunde adânc în smalț pentru a elimina petele. Pentru cele mai bune rezultate, aplică benzile zilnic, timp de 30 de minute, pe o perioadă de două săptămâni.

Recomandări pentru Utilizare

  • Curăță dinții înainte de aplicare: Asigură-te că dinții sunt curați și uscați pentru a permite benzilor să adere perfect și să funcționeze eficient.
  • Evită alimentele și băuturile colorate: Pe durata tratamentului, evită consumul de alimente și băuturi care pot colora dinții, cum ar fi cafeaua și vinul roșu.
  • Respectă instrucțiunile: Urmează cu atenție instrucțiunile producătorului pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

De Ce Să Alegi Benzi Crest 3D White Supreme Bright?

Optând pentru Benzi Crest 3D White Supreme Bright, vei alege un tratament de albire a dinților eficient și convenabil. Aceste benzi oferă un echilibru perfect între performanță și accesibilitate, fiind o soluție ideală pentru cei care doresc un zâmbet mai alb fără a vizita dentistul.

Pentru un zâmbet strălucitor și încrezător, începe astăzi tratamentul cu Benzi Crest 3D White Supreme Bright și descoperă puterea unui zâmbet cu adevărat impecabil!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Benzi Crest 3D White Supreme Bright, 7 plicuri, 16% concentratie, tratament albire dinti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Greutate 0,05 kg
Dimensiuni 4 × 1 × 7 cm
Brand

Continut pachet

7 x Benzi Crest 3D Supreme Bright

Producator

Procter & Gamble

Set

Nu